Dansoptreden in bijzondere thema's

Spectaculaire dansoptredens in diverse thema's! Op zoek naar een professioneel dansoptreden voor uw evenement, feest, congres of presentatie? Het Demoteam van Bewegingscentrum Drachten is in te zetten met een breed scala aan dansoptredens.
 

Dansoptreden Demoteam


Demoteam BCD beschikt over een aantal zeer bijzondere acts waarmee opgetreden kan worden. Alle acts zijn voorzien van een speciaal thema, zoals 'Black & White' of 'Slaven', en zijn een combinatie van verschillende dansstjilen. Twee dansoptredens die we graag willen uitlichten, zijn Tomb Raider en Slangen.

In de Tomb Raider act ziet u de dames terug als een echte Lara Croft. Op het ritme van een stevige beat danst het Demoteam een krachtige, stoere act. Met deze dansact is opgetreden op het Europees Kampioenschap Jazz in Glasgow, Schotland (2013).

Met de Slangen act duiken we diep de jungle in! Op de muziek met tropische invloeden schieten de dames aan u voorbij als echte slangen. Dit dansoptreden is in 2012 bekroond op de Nederlandse Kampioenschappen met een 1e plaats in de categorie Showdance.
 

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten over onze dansoptredens? Bekijk onze acts of neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn een allround dansteam uit Drachten (Friesland) en inzetbaar voor o.a. dansoptredens, modeshows, fotoshoots, promotiewerk en meer!