Spectaculaire openingsact evenementen

Bent u op zoek naar een bijzondere openingsact voor bijvoorbeeld een evenement, feest, congres of opening van uw bedrijf? Het Demoteam van Bewegingscentrum Drachten is met spectaculaire dansacts in diverse thema's in te zetten als openingsact.
 

Spectaculaire openingsacts in bijzondere thema's


In onze openingsacts combineren onze dames verschillende dansstijlen in bijzondere thema's. Zo is er de slangenact waar u mee genomen wordt naar het hart van het oerwoud. De dames flitsen omgetoverd als slangen aan uw voorbij. De opzwepende muziek met tropische invloeden zorgt dat u gegrepen wordt door de jungle. In 2012 is deze act bekroond op het NK Showdance waar het Demoteam BCD Nederlands kampioen werd.
Bijzonder is ook de Tomb Raider act waar de dames als een echte Lara Croft over het podium springen en dansen. Een krachtige, stoere act op stevige beats. Deze dansact is onder andere uitgevoerd op het Europees Kampioenschap Jazz in Schotland (2013).

Demoteam BCD heeft een breed repertoire in dans en stijl en staat garant voor een spectaculaire openingsact van uw evenement. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Over Demoteam BCD

Demoteam BCD is als professioneel dansteam in te zetten voor o.a. openingsacts, dansoptredens, fotoshoots, promotiewerk en meer. Deze enthousiaste groep meiden heeft ervaring op NK, EK en WK met diverse dansstijlen als showdance, streetdance en Afrikaanse en moderne dans.