Nieuws

 • 17 feb
  2017

  Demoteam Bewegingscentrum Drachten neemt prijzen mee uit Amerika

  Het demoteam van Bewegingscentrum Drachten heeft prijzen behaald op de Wereldlampioenschappen in Amerika. Begin februari stapten de elf danseressen van Demoteam Bewegingscentrum Drachten, onder begeleiding van Nelske Veltman in het vliegtuig naar Orlando, Florida. Daar namen ze deel aan de W..

  Lees verder
 • 23 jan
  2017

  Demoteam BCD goes USA

  Demoteam BCD vertrekt op 31 januari voor 9 dagen naar Amerika om deel te nemen aan het WK. Zij hebben zich hiervoor geplaatst door tijdens het Europees kampioenschap vorig jaar mei in Parijs de 1e prijs te behalen. Het Demoteam mag voor de 2e keer naar Orlando afreizen, maar dit maakt het niet minde..

  Lees verder
 • 21 jan
  2017

  Teams BCD winnen prijzen op NNKS

  Alle zeven teams van Bewegingscentrum Drachten hebben prijzen gewonnen op de eerste voorronde van de Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance (NNKS) in Drachten. Ook dit jaar werd de eerste voorronde van de Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance (NNKS) gehouden in Drachten. Na..

  Lees verder
 • 3 okt
  2016

  Nederlands Kampioen Jazz rules division Soneo!

  Gisteravond mocht het demoteam weer het podium van Soneo betreden voor de Nederlandse kampioenschappen in De Spiegel te Zwolle. De vorige wedstrijd was even geleden maar afgelopen weken was er hard getraind. En dit harde werken werd beloond met de eerste prijs in de jazz rules divisio..

  Lees verder
 • 29 sep
  2016

  Drachten in stijl

  A.s. zaterdagavond zal het demoteam BCD een aantal dansshows verzorgen tijdens Drachten in Stijl. Tussen 17:00 en 19:30 uur zullen wij optreden bij het Raadhuisplein. Komen jullie ook gezellig langs?

  Lees verder