Nieuws

 • 29 sep
  2016

  Drachten in stijl

  A.s. zaterdagavond zal het demoteam BCD een aantal dansshows verzorgen tijdens Drachten in Stijl. Tussen 17:00 en 19:30 uur zullen wij optreden bij het Raadhuisplein. Komen jullie ook gezellig langs?

  Lees verder
 • 7 sep
  2016

  Weekend vol Dansshows!

  Afgelopen weekend stond in teken van het showen van de nieuwste collecties uit de winkels Blom/Esprit/Up to Date Drachten, en Rinsma Gorredijk. De kledingsets werden al dansend getoont aan winkelend publiek. Dit trok de aandacht en zorgde voor veel leuke reacties. Niet alleen waren er leuke reacties..

  Lees verder
 • 31 aug
  2016

  Aftrap Nieuw Seizoen

  Afgelopen zaterdag mocht het demoteam het seizoen aftrappen tijdens de Rabobank tourtocht in Harkema. De deelnemers aan de tourtocht konden bij het openlucht museum De Spiltkeet even bijkomen van het fietsen. Er kon genoten worden van oa een ijsje, verschillende kraampjes en een optreden van het dem..

  Lees verder
 • 23 mei
  2016

  Zinderende Finale NNKS

  Een zeer goed gevulde sporthal, een dansvloer met extra spotlights en opzwepende muziek, was zaterdag het decor van de finale van de Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance. Meer dan 170 teams uit Noord Nederland streden om de prijzen. De teams hebben zich geplaatst door middel van de vier vo..

  Lees verder
 • 18 apr
  2016

  Vierde plek bij Voorronde NNKS Urk cat. streetdance demoteam 19+

  Afgelopen zaterdag 16 april vond de 4e voorronde van de NNKS plaats in het sportcentrum Keep Fit in Urk. Na te zijn gepromoveerd in de categorie selectie 19+ in Leek mocht het demoteam BCD zich laten zien in de categorie demoteam 19+. Hierbij werd de vierde plek behaald!

  Lees verder