Nieuws

 • 13 apr
  2016

  Spetterende dansshow bij Blom en Up to date Drachten

  Op woensdagavond 13 april vond er een besloten Ladies shopping night plaats bij Blom en Up to date in Drachten georganiseerd vanuit de Ondernemers Sociëteit Drachtster Boys. Tijdens deze avond waren er verschillende activiteiten zoals speedstyling, kleurconsulent, Gin tonic proeverij en een dan..

  Lees verder
 • 23 mei
  2015

  Vierde plek bij Europees Kampioenschap Jazz

  Op 23 mei ging Demoteam BCD naar Bottrop (Duitsland) voor de Elite Cheerleading & Cheerdance Championships in Moviepark Germany. Zaterdag 23 mei heeft het demoteam gedanst in de categorie Senior Jazz en plaatste het team zich voor de finale op zondag 24 mei. Demoteam BCD heeft uiteindelijk ee..

  Lees verder
 • 25 apr
  2015

  Mooie 2e plaats op IFKD in Jubbega

  Op 25 april werd het IFKD (Iepen Frysk Kampioenskip Dûns) gehouden in Jubbega. Een open danswedstrijd in Friesland waar iedereen aan mee mag doen. Demoteam BCD deed mee in de categorie Modern/Jazz 19+ en behaalde in deze categorie een mooie 2e plaats.

  Lees verder
 • 4 apr
  2015

  Demoteam BCD behaalt 3e plaats bij voorronde NNKS in Sneek

  Demoteam BCD behaalt met de act vier jaargetijden een 3e plaats op de 4e voorronde van het NNKS gehouden in Sneek. Het demoteam heeft genoeg punten behaald voor de finale van het NNKS op 31 mei in Sneek!  

  Lees verder
 • 14 mrt
  2015

  Demoteam behaalt 1e plaats bij voorronde NNKS in Urk

  Op zaterdag 14 maart werd de 3e voorronde van het NNKS gehouden in Urk. Demoteam BCD liet daar de act vier jaargetijden zien en behaalde hiermee een 1e plaats!  

  Lees verder