Nieuws

 • 8 jun
  2014

  Demoteam behaalt 4e plaats bij Europese Kampioenschappen Jazz

  Het weekend van 7 en 8 juni 2014 reisde Demoteam BCD naar Bottrop (Duitsland) voor de Elite Cheerleading & Cheerdance Championships in Moviepark Germany. Zaterdag 7 juni heeft het demoteam gedanst met het thema Onderwater en is het demoteam geplaatst voor de finale op zondag 8 juni. Demoteam..

  Lees verder
 • 24 mei
  2014

  Tweede plek voor demoteam bij finale NNKS

  Op 24 mei 2014 stond alles in het teken van de finale van de NNKS (Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance & Showdance) in Leek. Demoteam BCD deed mee in de categorie Showdance gevorderd 18 jaar en ouder met het thema Onderwater. Het demoteam heeft een mooie tweede plaats behaald tijde..

  Lees verder
 • 21 apr
  2014

  Demoteam behaalt 1e plaats bij voorronde Soneo in Dronten

  Op maandag 21 april werden de voorrondes gehouden van Soneo Dance Challenge in Dronten. Demoteam BCD behaalde hier een mooie 1e plaats en zijn nu geplaatst voor de finale op 5 oktober in Zwolle.

  Lees verder
 • 22 mrt
  2014

  Eerste plaats bij voorronde NNKS in Sneek

  Op 22 maart werd de 3e voorronde van het NNKS gehouden in Sneek. Demoteam BCD liet daar de act Onderwater zien en behaalde hiermee een 1e plaats! Hiermee heeft het demoteam genoeg punten behaald voor de finale van NNKS op 24 mei in Leek!

  Lees verder
 • 1 mrt
  2014

  Spetterende voorronde NNKS door Demoteam BCD

  Bijna 140 dansteams deden zaterdag 1 maart 2014 mee aan de tweede voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance & Showdance (NNKS) in Sportcentrum Drachten. Deze voorronde werd georganiseerd door het demoteam van Bewegingscentrum Drachten. Er werd gestreden in verschillende niv..

  Lees verder