Nieuws

 • 8 feb
  2014

  Eerste plaats bij voorronde NNKS in Leek

  De eerste wedstrijd van het seizoen is goed begonnen voor Demoteam BCD. Op 8 februari werd de 1e voorronde van het NNKS gehouden in Leek. Demoteam BCD deed mee met een nieuwe dans en behaalde hiermee de 1e plaats! Een goed begin van het seizoen! De volgende voorronde van het NNKS is op 1 maart..

  Lees verder
 • 23 nov
  2013

  Demoteam BCD treedt op bij Muay Thai Gala van Sports Centre Nebbe Ciric

  Op zaterdag 23 november heeft het Demoteam BCD twee optredens verzorgd tijdens het Muay Thai Kickboksgala in Sporthal de Splitting in Drachten. Met een enthousiast publiek opende Demoteam BCD het gala met een stoere streetdance/hiphop act. Tijdens de pauze liet het demoteam nog de act Tomb Raide..

  Lees verder
 • 18 nov
  2013

  Demoteam organiseert voorronde 2 voor het NNKS!

  Op 6 april 2013 heeft het Demoteam BCD een geslaagde danswedstrijd georganiseerd, namelijk Drachten Dance Competition. Het demoteam is de samenwerking aangegaan met het NNKS en gaat op zaterdag 1 maart 2014 de 2e voorronde van het NNKS organiseren. Meer informatie over deze wedstrijd vind je hie..

  Lees verder
 • 1 okt
  2013

  Frisse look en eigentijdse uitstraling met onze nieuwe website

  Na een succesvol dansseizoen 2012/2013 wil het Demoteam van het Bewegingscentrum Drachten de volgende stap zetten in het professionaliseren van het dansteam. In samenwerking met webdesigner Peter van Mersbergen is gewerkt aan een nieuwe look en zakelijkere uitstraling. Dit resulteerde onder andere i..

  Lees verder
 • 5 jul
  2013

  Audities voor het Demoteam

  Op vrijdag 5 juli hebben er audities plaats gevonden voor het Demoteam BCD in Bewegingscentrum Drachten. Veel enthousiaste meiden met passie voor dansen hebben meegedaan aan de auditie. Het demoteam is verrijkt met een paar nieuwe meiden en het team gaat vanaf september weer hard werken voor het..

  Lees verder