Nieuws

 • 5 jul
  2013

  Audities voor het Demoteam

  Op vrijdag 5 juli hebben er audities plaats gevonden voor het Demoteam BCD in Bewegingscentrum Drachten. Veel enthousiaste meiden met passie voor dansen hebben meegedaan aan de auditie. Het demoteam is verrijkt met een paar nieuwe meiden en het team gaat vanaf september weer hard werken voor het..

  Lees verder
 • 29 jun
  2013

  Demoteam behaalt een 6e plaats tijdens EK Jazz

  In april 2013 heeft het demoteam zich geplaatst via Soneo Dancechallenge voor het EK Jazz in Glasgow, Schotland op 29 juni 2013. Op vrijdag 28 juni vloog het team naar Glasgow en maakten ze zich klaar voor de wedstrijd op zaterdag 29 juni. Vol goede moed is het demoteam aan de wedstrijd begonnen na..

  Lees verder
 • 17 jun
  2013

  Derde plaats tijdens het NK Showdance in Rotterdam

  Het demoteam behaald een mooie 3e plaats tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Showdance in Ahoy Rotterdam. Tijdens de voorrondes van het NK behaalde het demoteam al een 2e en 3e plaats en kon het team zich klaarmaken voor het NK Showdance tijdens de Fantastic Gymnastics in Ahoy Rotterdam.

  Lees verder
 • 15 mei
  2013

  Optreden bij gymnastiekvereniging Kracht en Vriendschap

  Op woensdag 15 mei heeft het Demoteam BCD opgetreden bij de gymnastiekvereniging Kracht en Vriendschap in Nij Beets. Met een leuk enthousiast publiek liet het demoteam de show Tomb Raider zien. Door de organisatie werd het demoteam goed ontvangen, het optreden was ter ere van 150 jaar Nij Beets...

  Lees verder
 • 1 apr
  2013

  Demoteam BCD plaatst zich voor EK Jazz in Glasgow

  Het demoteam heeft zich via Soneo Dancechallenge geplaatst voor het EK Jazz in Glasgow Schotland. Op vrijdag 28 juni vertrekt het demoteam naar Schiphol voor de vlucht naar Schotland. Het EK vindt plaats op 29 en 30 juni in het Commonwealth Arena in Glasgow. Op maandagavond 1 juli landt Demoteam..

  Lees verder