Nieuws

 • 25 sep
  2012

  Demoteam BCD bij introductie BMW 3 serie bij BMW de Beier Heerenveen

  De introductie van de nieuwe BMW 3 serie kan u niet ontgaan zijn. Ook bij de Beier in Heerenveen is er veel aandacht aan geschonken aan dit bijzondere model. In deze video ziet u hoe de nieuwe BMW 3 serie werd geïntroduceerd. Hierbij was ook het Demoteam van Bewegingscentrum Drachten aanwezig..

  Lees verder
 • 17 jun
  2012

  Nederlands Kampioen Showdance in Rotterdam!

  Het demoteam is op 17 juni 2012 Nederlands Kampioen geworden in de categorie Showdance Demoteams 18+. Met het thema Slangen hebben zij een eerste plaats behaald, dezelfde dans die het demoteam ook tijdens het WK heeft laten zien.

  Lees verder
 • 23 apr
  2012

  10e plaats op de I.C.U. World Championships in Orlando, Florida U.S.A.

  Van 23 april t/m 1 mei 2012 is het Demoteam BCD naar Orlando geweest om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het gesloten I.C.U. WK Jazz. Het demoteam wist een mooie 10e plaats te halen tijdens deze wedstrijd met de slangenact. Het WK vond plaats in het prachtige Disneyworld Orlando in Florida...

  Lees verder
 • 29 feb
  2012

  Demoteam BCD treedt op in voorprogramma van Djumbo

  De meidengroep Djumbo gaf op woensdag 29 februari een spetterend optreden in Sportcentrum Drachten. De kinderen zongen enthousiast mee met bekende liedjes en favoriet was het liedje S.O.S. Demoteam BCD opende de show. Er waren verschillende optredens te zien in wisselende dansstijlen. Ook krege..

  Lees verder
 • 14 jan
  2012

  Optreden tijdens de finale van het Leekster Voetbalgala

  Op zaterdag 14 januari stond de laatste en allesbeslissende ronde van het Leekster Voetbalgala op de agenda. Een groot evenement met duizenden voetballiefhebbers. Tijdens dit evenement trad het demoteam twee keer op. Zij lieten als eerste de act Gold zien en net voor de finale van het Leekster Voet..

  Lees verder