Nieuws

 • 16 dec
  2011

  Demoteam BCD danst bij het Kerstspektakel in Drachten

  Op vrijdag 16 december stond het Demoteam BCD in het programma voor het Kerstspektakel in het Fries Congres Centrum in Drachten. Zij werkten samen met het Jumpin' Jazz Orchestra en musicalster Joyce Stevens. Het publiek, bestaande uit jazz liefhebbers, konden genieten van verschillende live ges..

  Lees verder
 • 5 nov
  2011

  Move Marathon voor WK 2012 zeer geslaagd!

  Op 5 november organiseerde het Demoteam BCD een Move Marathon. Met 120 deelnemers zaten de lessen vol met fanatiekelingen jong & oud. Ook het springkussen was een groot succes!  Door middel van sponsoren hebben we een grote loterij kunnen organiseren. Er waren tijdens de loterij prijzen t..

  Lees verder
 • 11 jun
  2011

  Demoteam BCD wordt Europees Kampioen Jazz!

  Demoteam BCD is afgelopen weekend Europees Kampioen geworden tijdens het "Elite Cheerleading & Cheerdance Championship 2011", wat werd gehouden in Moviepark Germany te Bottrop. Het demoteam is kampioen geworden in de divisie Senior Jazz met hun act Gold.   Het team heeft nu de..

  Lees verder
 • 25 mrt
  2011

  Modeshow Sportgala Smallingerland

  Bij het Sportgala Smallingerland op 25 maart 2011 in de Lawei in Drachten zijn sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportvrijligger van het jaar gekozen. Tijdens de pauze kon het publiek onder het genot van een drankje kijken naar een modeshow met modellen van Demoteam BCD en Beweging..

  Lees verder